Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. A marketing jellegű cookie-kat engedélyezheti vagy letilthatja a beállítások módosítása menüpontban. Adatvédelmi nyilatkozat

Liebherr CTP 211 Felülfagyasztós SmartFrost Hűtőszekrény

124.990 Ft (98.417 Ft + ÁFA)
Gyártó: Liebherr
Cikkszám: CTP 211
Szállítási díj: 5.800 Ft
Elérhetőség: Külső raktárból

Leírás és Paraméterek

Hűtő-fagyasztó-automata SmartFrost-tal

- Külső méretek (Ma./Szé./Mé.) 124,1 / 55 / 63 cm

- Teljes térfogat 196 l

- Energiahatékonysági osztály F

- Hűtőtechnológia SmartFrost

SmartFrost

Más statikus fagyasztókhoz képest a Liebherr SmartFrost technológiája gyorsabban mélyhűti az élelmiszert, valamint mérsékli a jégképződést, ami egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a kiolvasztást. Emellett rugalmasabb tárolási területeket is kínál, nagyobb tárolókapacitással és a kedvezőbb energiafogyasztásnak köszönhetően alacsonyabb fenntartási költségekkel.

VarioSpace

A NoFrost és SmartFrost rendszerű fagyasztók fiókjai alatt kényelmesen kiemelhető köztes üvegpolcokat találunk. Ez a praktikus VarioSpace extra tárolóhelyet biztosít, így még nagyméretű tárgyak elhelyezése is gyorsan megoldható.

Átlátszó zöldségtároló fiókok

Az átlátszó zöldségtároló fiókokban bőségesen, rendezetten elférnek a zöldségek, gyümölcsök. Ráadásul tisztításuk is rendkívül egyszerű.

Megfordítható ajtópántok

A készülékeket a gyárból jobb oldali zsanérozással szállítjuk. A megfordítható sarokpántok révén azonban bárhol optimálisan használhatók.