Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. A marketing jellegű cookie-kat engedélyezheti vagy letilthatja a beállítások módosítása menüpontban. Adatvédelmi nyilatkozat

Szállítási feltételek

A termékek kiszállítása egyes esetekben (jellemzően Pest megyei, budapesti és Esztergom megyei címek esetén) saját gépjárművel, és saját személyzettel történik, túraútvonalak alapján.

Egyéb esetekben futárszolgálat igénybevételével teljesítjük a rendelést.

A termék várható szállítási idejét a megrendelést követően Szolgáltató telefonon egyezteti a Vásárlóval.

A saját készleten lévő termékek kiszállításának határideje 1-7 nap. A „Külső raktárból” feliratú termékeink elérhetőségéről és szállítási idejéről munkatársainknál érdeklődhet.

A szállítás díja háztartási nagygépek és 40 kg feletti termékek esetén 5 800 Ft, a Kova Trans futárszolgálat szállításával.

Háztartási nagygépek Kova Trans futárszogálat általi szállítása esetén:

Csomagkövetés: http://csomagkereso.kovatrans.hu/

A szállítás előtti munkanapon, napközben a futárszolgálat küld egy emailt a várható szállítási idősávról (4 órás időintervallum). Ezt az idősávot egy gombnyomással (az e-mailben szereplő linkre kattintva) el tudja fogadni, valamint tud megjegyzést hagyni a futárnak. Ha nem felel meg az idősáv, akkor a furászolgálat diszpécsere 1-3 munkanapon belül telefonon fogja keresni időpont egyeztetés miatt.

Amennyiben bármilyen egyéni kérése van a szállítással kapcsolatban, kérjük a megrendelés véglegesítése előtt a "megjegyzés" rovatba feltüntetni szíveskedjen, és továbbítjuk a futárszolgálat felé. (Szállítási időpont esetében kettő, egymást követő munkanapot tudunk megadni a futárszolgálatnak. Konkrét dátumot, időpontot nagyháztartási gép esetében nem tudunk garantálni - a kiszállítás időpontja minden esetben a futárszolgálat terheltségétől, a szállítmány méretétől illetve súlyától is függ.)  Ha a vásárló igényli, a futárszolgálat vállalja a régi készüléke ingyenes elszállítását. Ennek feltételei a következők: Megrendeléskor a megjegyzés mezőben jelezze ezen szándékát. Csak a megrendelt termékkel közel azonos terjedelmű, súlyú, termékkategóriájú készülékek elszállítását vállaljuk. A korábbi készülék hálózatról történő lecsatlakoztatásáról, valamint a készülékben maradt folyadék leengedéséről az ügyfélnek kell gondoskodnia.

Háztartási kisgépek és egyéb Nem háztartási nagygépek, készülékek szállítása futárszolgálattal jellemzően 40 kg alatt:

GLS futárszolgálattal háznál kézbesítéssel: 1 800 Ft bruttó/db.

MPL futárszolgálattal:

  • Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1 990 Ft/db.
  • Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig bruttó 2 990 Ft/db.
  • Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig bruttó 5 990 Ft/db.

 

Kérdése van a szállítással kapcsolatban? Hívjon: 06-20/669-1230