Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. A marketing jellegű cookie-kat engedélyezheti vagy letilthatja a beállítások módosítása menüpontban. Adatvédelmi nyilatkozat
Termékek Menü

Szállítási feltételek

A termékek kiszállítása egyes esetekben (jellemzően Pest megyei, budapesti és Esztergom megyei címek esetén) saját gépjárművel, és saját személyzettel történik, túraútvonalak alapján.

Egyéb esetekben futárszolgálat igénybevételével teljesítjük a rendelést.

A termék várható szállítási idejét a megrendelést követően Szolgáltató telefonon egyezteti a Vásárlóval.

A saját készleten lévő termékek kiszállításának határideje 1-7 nap. A „Külső raktárból” feliratú termékeink elérhetőségéről és szállítási idejéről munkatársainknál érdeklődhet.

A szállítás díja egységesen 3 790Ft. Egyes, kisméretű termékeknél a szállítási díj ettől eltérő (kedvezőbb), melyről a megrendelés leadását követően értesítjük.

Kérdése van a szállítással kapcsolatban? Hívjon: 06-20/252-9124

COVID-19,  Változás a kézbesítésben a járványhelyzet miatt, Kova Trans Kft futárszolgálat általi kézbesítés esetén:

A COVID-19 járvány negyedik hullámában vagyunk, egyre több a megbetegedés, ezért a KOVA Trans Kft. az alábbi szabályok szerint jár el a csomagok kézbesítése során 2021.11.25. csütörtöktől: A KOVA Trans kollégái a szállítandó termékeket az ingatlan bejárati ajtajában adják át, az ingatlanokba a szállítók nem mennek be. Célunk, hogy minimálisra csökkentsük a fertőzés kockázatát, ezért kollégáink a termékeket nem csomagolják ki és a csomagoló anyagot sem szállítják el. A vásárló a terméket igény esetén kicsomagolhatja, ezt a szállítók megfelelő távolságtartás mellett megvárják. Ha a vásárló igényli, a futárszolgálat vállalja a régi készüléke ingyenes elszállítását. Ennek feltételei a következők: Megrendeléskor a megjegyzés mezőben jelezze ezen szándékát. Csak a megrendelt termékkel közel azonos terjedelmű, súlyú, termékkategóriájú készülékek elszállítását vállaljuk. A korábbi készülék hálózatról történő lecsatlakoztatásáról, valamint a készülékben maradt folyadék leengedéséről az ügyfélnek kell gondoskodnia. Régi gép elszállítására csak abban az esetben történhet meg, ha ön kikészíti elszállításra alkalmas állapotban az ingatlan ajtaja elé.

Okmánykezelés: nem a vásárló írja alá a címiratot, hanem bediktálja (és felmutatja) a sofőrnek az átvevő a nevét és a személyi okmány számát, az kerül az aláírás helyére (futár által odaírva).

Az átvevőket kérjük, hogy minden esetben tartsák be az alábbi szabályokat a kézbesítés során:

Kérjük az átvevőt, hogy a szállítóval való találkozás teljes időtartama alatt viseljen maszkot!

Kérjük, hogy ügyeljen a távolságtartásra. 

AMENNYIBEN AZ ÁTVEVŐ NEM VISEL MASZKOT, A SZÁLLÍTÓ MEGTAGADHATJA A CSOMAG ÁTADÁSÁT! 

A kiszállítást megtagadhatjuk, ha:

A címzett volt külföldön az elmúlt 14 napban.

Az átvevő alsó vagy felső légúti megbetegedésben szenved.

Abban az esetben, ha ügyfél nem tud magyarul és angol nyelven sem tudjuk tisztázni a kérdéseinket.

Ha a címzett hatósági házi karantén alatt áll (járványügyi megfigyelés alatt álló személy).

Amennyiben a futár a helyszínen úgy ítéli meg, hogy a csomag kézbesítése kiemelt egészségügyi kockázattal jár.

A fentiek megértését, valamint együttműködésüket előre is köszönjük.

 

Háztartási nagygépek Kova Trans futárszogálat általi kézbesítése esetén:

Csomagkövetés: http://csomagkereso.kovatrans.hu/

A szállítás előtti munkanapon, napközben a futárszolgálat küld egy emailt a várható szállítási idősávról (4 órás időintervallum). Ezt az idősávot egy gombnyomással (az e-mailben szereplő linkre kattintva) el tudja fogadni, valamint tud megjegyzést hagyni a futárnak.

Ha nem felel meg az idősáv, akkor a furászolgálat diszpécsere 1-3 munkanapon belül telefonon fogja keresni időpont egyeztetés miatt.

Amennyiben bármilyen egyéni kérése van a szállítással kapcsolatban, kérjük a megrendelés véglegesítése előtt a "megjegyzés" rovatba feltüntetni szíveskedjen, és továbbítjuk a futárszolgálat felé. (Szállítási időpont esetében kettő, egymást követő munkanapot tudunk megadni a futárszolgálatnak. Konkrét dátumot, időpontot nagyháztartási gép esetében nem tudunk garantálni - a kiszállítás időpontja minden esetben a futárszolgálat terheltségétől, a szállítmány méretétől illetve súlyától is függ.)