Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. A marketing jellegű cookie-kat engedélyezheti vagy letilthatja a beállítások módosítása menüpontban. Adatvédelmi nyilatkozat

Samsung NZ64M3NM1BB/OL beépíthető indukciós főzőlap

122.900 Ft (96.772 Ft + ÁFA)
Gyártó: Samsung
Cikkszám: NZ64M3NM1BB/OL
Szállítási díj: 1.800 Ft
Elérhetőség: Külső raktárból

Leírás és Paraméterek

RÉSZLETES LEÍRÁS
Könnyen kezelhető funkciók
Smart Touch vezérlő

Könnyen kezelheted az összes funkciót az egyszerű külső kijelzőpanelen, egyetlen érintéssel. Különböző érintőképernyős vezérlőgombok, például be / ki, a Power Boost és az energiaszint ikonjai lehetővé teszik a pontos választást számodra.

Kiegészítő teljesítmény minden főzőzónához
Power Boost funkció

A Power Boost funkciónak köszönhetően időt takaríthatsz meg, és gyorsabban tálalhatod az ételeket. Bekapcsolt állapotban további energiát biztosít az egyes főzési zónákhoz, hogy gyors hőmennyiséget biztosítsanak akár 10 percig. Így forralhatsz vizet, vagy melegíthetsz egy nagy fazék levest gyorsabban, mint valaha.

H-alakú utánfűtés jelző
Maradványhő jelző

Vezérlő és működési mutatóval soha többé nem égeted meg magad a forró főzőfelülettel. Ez egyszerű: a H-alakú utómelegítés-jelző lehetővé teszi, hogy a felület elegendően hűvös legyen ahhoz, hogy megérintsd, amikor a „H” nagybetű tudatosan kis „h” -ra változik. A biztonság egyszerű

Ügyelj arra, hogy megfelelő edényeket használj!
Automatikus serpenyő felismerés

Amikor egy edényt vagy serpenyőt a főzési zónára helyezel, az azonnal felismeri, hogy az átmérő és a méret megfelel-e az adott zónának. Ha ezek az edények a zóna kevesebb, mint 60% -át fedik le, akkor egy üzenettel figyelmeztet téged, hogy használj másik edényt.

Biztonságosabb a gyerekekre nézve is
Gyermekbiztonsági zár

A gyermekbiztonsági zár megakadályozza a leghatározottabb gyermekeket is a főzőfelület aktiválásában. Egy egyszerű gombnyomással a kezelőpanel teljesen lezárható, így lehetetlen véletlenül vagy szándékosan bekapcsolni a főzőlapot - minimalizálva annak kockázatát, hogy egy kicsi kéz megégjen.

Automatikusan kikapcsolja a főzési zónákat
Biztonsági leállítás

Automatikusan kikapcsolja a főzési zónákat, ha a dolgokat sokáig hagyod főzni, vagy bizonyos idő elteltével a művelet nem változott. Ha elfoglalt vagy a barátok és családtagok szórakoztatásával, kisebb az esélye a költséges vagy veszélyes baleseteknek.

Egyéb jellemzők:

- Típus: Beépíthető
- Főzőfelület kerete: Vágott élű
- Szabályozási mód: Touch (+/-) Control
- Kijelző típus: LED
- Teljesítmény: 7.2 kW / 140mm, 1.25 / 1.5 kW, 220mm, 2.35 / 2.6 kW
- Gyerekzár: Igen
- Főzőzónák száma: 4 db
- Típus: Indukciós
- Nettó Méret (Szé x Ma x Mé): 590x57x520 mm
- Súly (Nettó): 10.6 kg