Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. A marketing jellegű cookie-kat engedélyezheti vagy letilthatja a beállítások módosítása menüpontban. Adatvédelmi nyilatkozat

Samsung NV64R3535BB beépíthető sűtő

164.900 Ft (129.843 Ft + ÁFA)
Gyártó: Samsung
Cikkszám: NV64R3535BB
Szállítási díj: 3.790 Ft
Elérhetőség: Külső raktárból

Leírás és Paraméterek

Két sütő egyben
Dual Cook
A Dual Cook technológia teljes rugalmasságot biztosít az alsó és a felső főzési területtel, amelyeket külön lehet használni, különböző hőmérsékleteken és időbeállításokon, vagy ha az egész sütőt nagy ételekhez használhatja.

Katalitikus rendszer az egyszerű tisztításhoz
Katalitikus tisztítás
A katalitikus tisztító rendszer segít tisztán tartani a sütőt. A sütő hátulján levő katalitikus bélés felszívja a fröccsenést és a zsír szivárgást főzés közben, és magas hőmérsékleten az összes maradék oxidálódik.

64 literes űrtartalom aminek köszönhetően nagyobb ételeket főzhet
A 64 literes űrtartalom nagyobb rugalmasságot biztosít. Családi étkezéshez vagy partikhoz egyszerre több ételt készíthet, például edénytálcákat vagy ételeket, amelyekben nagy ételeket készíthet.

Figyelemre méltó energiahatékonyság
"A" energiaosztály
Kivételes névleges energiahatékonyság elérésére tervezték, akkor is, ha a sütőben nagyon nagy hely van. Ha otthona energiahatékonyabbá válik, csökkenti a villamosenergia-számlákat és pénzt takaríthat meg.

 

Típus Beépíthető
Energiaellátás Elektromos
Teljesítmény 1200 Watt
Szikragyújtás Nincs
Sütő űrtartalom 64 liter
Sütőfunkciók
  • Grill
  • Automata programok
Időzítő Van
Sütővilágítás Van
Szín Fekete
Magasság 59,5 cm
Szélesség 59.5 cm
Mélység 57 cm
Súly (bruttó) 40 kg